Višegrad: Uhapšen nakon što je pokušao ubiti suprugu

Davio je i nožem više puta ubo u grudi

28.03.2023. 14:35
  • Podijeli:
police-policija-lisice-hapsenje-uhicenje-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Policija u Višegradu uhapsila je jutros B.L. (55) iz tog grada jer je pokušao da ubije svoju tri godine mlađu suprugu B.L.

Kako navode iz Policijske uprave Foča danas oko 3.30, u naselju Vučine B.L. je uhapšen jer je prvo davio suprugu, a potom joj zadao više puta udarac nožem u grudi, piše Avaz.

"Povrijeđenoj osobi je na licu mjesta ukazana ljekarska pomoć, a potom ju je hitna pomoć prevezla na dalje liječenje u Univerzitetsku bolnicu Foča. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je zajedno s uviđajnom ekipom Policijske stanice Višegrad, na mjestu događaja izvršio uviđaj", navode iz policije i dodaju da je u toku dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()