Užas u Sanskom Mostu: Autobus usmrtio ženu

Vozač ubrzo uhapšen i predat tužilaštvu

27.11.2022. 16:47
  • Podijeli:
policija_mup ks - armin durgut pixsell-1667901585466.webp Foto: Armin Durgut/Pixsell

U Sanskom Mostu danas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Naime, kako je za UNU potvrdio portparol MUP-a USK Bahrudin Dežalalgić, nesreća se dogodila u 11:30 sati, kada je autobus udario žensku osobu koja je na licu mjesta preminula.

"U 11.30, došlo je do kretnje autobusom usljed čega je vozilo udarilo žensku osobu koja je smrtno stradala na licu mjesta. Vozač  je uhapšen i predat tužilaštvu", rekao nam je.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a USK.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()