U naletu bijesa polupao automate za igre na sreću

D.Š. iz Bijeljina uhapšen zbog sumnje da je u sportskoj kladionici stolicom polupao šest aparata za igre na sreću

28.11.2022. 10:12
  • Podijeli:
aparati za igre na srecu foto Pixabay-1669626694953.webp Foto: Pixabay

Bijeljinska policija je uhapsila D.Š. iz Bijeljine zbog sumnje da je polupao šest automata za igre na sreću u sportskoj kladionici u Bijeljini.

U PU Bijeljina navode da je cijeli slučaj prijavljen u subotu, kada je D.Š., u naletu bijesa, zgrabio stolicu i krenuo da lupa sve aparate koji su mu se našli na putu.

"Policiji je prijavljeno da je nepoznati muškarac polupao nekoliko aparata za igre na sreću u sportskoj kladionici u Bijeljini. Policijski službenici izašli su na lice mjesta i potvrdili navode prijave. Zbog osnovane sumnje da će nastaviti sa vršnjem krivičnog djela D.Š. je lišen slobode", navode u PU Bijeljina.

Dodaju da je na licu mjesta izvršen uviđaj, te da će nakon kompletiranja predmeta protiv D.Š. biti podnesen izvještaj zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje tuđe stvari.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()