U Modriči zapaljen automobil, za piromanom se traga

U Svetosavskoj ulici zapaljen automobil "golf 4" koje koristi Slaviša LJ.

29.11.2022. 11:13
  • Podijeli:
pozar paljevina foto UNA-1667387936415.webp Foto: UNA

Automobil "golf 4", koji koristi Slaviše Lj. iz Modriče, izgorio je juče u požaru za koji je uviđajem utvrđen da je podmetnut.

U PU Doboj navode da automobil buknuo juče oko četiri sata ujutro u Svetosavskoj ulici u Modriči, te da se preduzimaju sve mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

"Nakon prijave policijski službenici su utvrdili da je požar izbio na automobilu "golf 4", koji je vlasništvo S.G., a koje koristi S.Lj. iz Modriče. Uviđaj su izvršili policijski službenici zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj prilikom čega su utvrdili da je uzrok požara najvjerovatnije ljudski faktor", rekla je portaprol PU Doboj Dragana Kerkez.

Motiv napada nije poznat i to je predmet daje istrage.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()