U dva automobila prevozili 21 migranta

U "škodi rapid" i "fordu" policija zatekla 21 migranta, jedan vozač uhapšen, drugi pobjegao

28.11.2022. 10:52
  • Podijeli:
policija mup rs foto Drazan Pozderovic-1667553196035.webp Foto: Dražan Pozderović

U dva automobila u Derventi policija je otkrila 21 migranta, a zbog sumnje da su umiješani u njihovo krijumučarenje uhapšen je Sabin K. iz Bosanske Krupe, dok je drugi vozač pobjegao i za njim se traga.

Migranti su sinoć oko 21.20 zatečeni u mjestu Trstenci, na magistralnom putu Derventa - Srbac. Naime, policija je zaustavila "škodu rapid", kojom je upravljao Sabin K. i "ford galaxy" za čijim volanom je bio muškarac, koji je prilikom kontrole pobjegao i za njim se traga.

"U vozilima je pronađeno ukupno 21 osoba. Prema njihovim izjavama radi se o 13 osoba iz Avganistana, 5 iz Irana i 3 iz Indije. Lice inicijala S.K. je lišeno slobode i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH", navode u PU Doboj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()