Tukli se pajserom, pa ugrizli konobaricu!

Jedna osoba teško povrijeđena

27.11.2022. 12:48
  • Podijeli:
policija mup rs foto Drazan Pozderovic-1667553196035.webp Foto: Dražan Pozderović

U tuči koja se jutros dogodila u banjalučkom naselju Starčevica teško je povrijeđena jedna osoba.

Koliko je tuča bila brutalna govore izjave očevidaca da su Banjalučanina tukla trojica nasilnika pajserom i drugim predmetima.

"Napali su čovjeka iz čista mira. Njih trojica su sjedila u lokalu i onda je došao taj čovjek koga su napali. Tukli su ga pajserom, izvalili su vrata, na kraju su ga ugurali i u toalet i tukli do nesvijesti", ispričala je šokirana konobarica u lokalu “Pi” u kojem se dogodio napad, piše Srpskainfo.

Ona je dodala da je pokušala spriječiti tuču i oduzeti od napadača pajser, ali je jedan od nasilnika ugrizao za ruku i odgurnuo.

Povrijeđeni Banjalučanin je u teškom zdravstvenom stanju vozilom Hitne pomoći prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske.

Stanari obližnje zgrade ispričali su da se radi o inače mirnom lokalu.

"Vidjela sam jutros policiju i vozilo Hitne pomoći kako odvozi nekog čovjeka. Policija je cijeli lokal opasala žutom trakom", ispričala je stanarka dodavši kako se radi o inače mirnom lokalu.

U toku je uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više detalja o ovom slučaju koji je uznemirio građane.

O cijelom događaju oglasio se i MUP RS, koji je javio da su tri osobe uhapšene.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, danas, neposredno nakon zaprimljene prijave, identifikovali su i uhapsili lica M.T., N.K. i M.P. svi iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Tjelesna povreda“.

Nadležnoj policijskoj stanici, jutros oko 10,15 sati, prijavljeno je da su u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, tri nepoznata muška lica nakon verbalne rasprave, fizički napala oštećeno lice koje je zadobilo tjelesne povrede. Oštećenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Lica M.T., N.K. i M.P. su lišena slobode i podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod lica M.T. utvrđeno 1,85 g/kg, kod lica N.K. 1,89 g/kg i kod lica M.P. 1,94 g/kg alkohola u organizmu.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i toku je vršenje uviđaja na licu mjesta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()