Tuča u noćnom klubu: Žene se gađale čašama i flašama, dvije završile u bolnici

Društvenim mrežama su se proširile fotografije povreda djevojaka

20.02.2023. 13:45
  • Podijeli:
tucnjava_Mostar_zene_foto_HercegovinaInfo-63f36b699c99f.webp Foto: Hercegovina.info

U noćnom klubu Taboo u Mostaru došlo je do tuče dvije žene, a u sukobu je povrijeđena i treća koja se tu našla.

Prema nezvaničnim informacijama, do sukoba je došlo između 26-godišnje Mostarke i 43-godišnje Splićanke.

"U noći sa subote na nedjelju došlo je do tuče dvije ženske osobe oko 1.30. Dvije osobe su zbrinute na odjelu Centra urgentne medicine i tamo su jednoj osobi konstatirane lakše tjelesne povrede. Osobe koje su učestvovale u tuči dobile su prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira", potvrdio je Ljudevit Marić, glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Društvenim mrežama su se proširile fotografije povreda djevojaka koje su izvukle deblji kraj u nemilim scenama koje su se dogodile u subotu, a prizori zaista ne izgledaju lijepo.

Kako saznaje hercegovina.info, do tuče među djevojkama je došlo nakon što je jedna od njih teže povrijeđenu s fotografija pogodila flašom, a nakon toga se tuča rasplamsala u obostrano gađanje flašama i čašama.

Najteže nastradala među ženama je, prema klasifikaciji povreda, zadobila ipak lakše tjelesne ozljede, iako se na fotografijama može vidjeti niz posjekotina i dubokih rana.

Povrijeđene djevojke odvezene su na odjel CUM-a odakle je pozvana i policija koja je počiniteljicama uručila prekršajne prijave.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()