PU Foča: Razbojnik je pretukao supružnike i ukrao 7.000 KM

Tužilaštvo će danas izvršiti uviđaj, a sumnja se da je razbojnik nakon premlaćivanja vezao supružnike samoljepljivom trakom

25.03.2023. 10:28
  • Podijeli:
policija mup rs foto Drazan Pozderovic-1667553196035.webp Foto: Dražan Pozderović

Policija traga za muškarcem koji je maskiran i naoružan provalio u jednu porodičnu kuću kod Višegrada, pretukao supružnike A.N. i F.N.i ukrao 7.000 KM, rekla je za UNU portparol PU Foča Svjetlana Govedarica.

Ona kaže da je razbojništvo prijavila rodbina oštećenih. Sveve odigralo u noći sa četvrtka na petak, 23. na 24. mart u selu Omeragići kod Višegrada, a pretučeno je i opljačkano dvoje povratnika Fadil i Ajša Memišević, koji su hospitalizovana u bolnici u Goraždu.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naredio da se obezbijedi lice mjesta, a uviđaj će se izvršiti danas", rekla je Govedarica.

Ona je dodala da policija preduzima operativne mjere i radnje na prikupljanju informacija i saznanja s ciljem identifikacije izvršioca krivičnog djela razbojništva.

Prema nezvaničnim informacijama razbojnik je, nakon premlaćivanja, vezao supružnike samoljepljivom trakom koju je pronašao u kući, te ukrao oko 7.000 KM.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()