Pronađena 16-godišnja Sanja za kojom se tragalo od 3. oktobra

Djevojčicu su danas pronašli pripadnici Policijske stanice Olovo, predana je u ruke roditeljima i trenutno je sa svojom porodicom

06.10.2022. 20:27
  • Podijeli:
zepce_djevojica-1665039803224.webp Foto: Facebook

Na području Olova je pronađena 16-godišnja djevojčica Sanja Dunđer, za kojom su tragali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona nakon što je porodica prijavila nestanak.

Ovu informaciju su potvrdili iz MUP-a ZDK.

"Djevojčicu su danas pronašli pripadnici Policijske stanice Olovo, predana je u ruke roditeljima i trenutno je sa svojom porodicom. Policija je obustavila potragu", rekli su iz policije.

Podsjetimo, zadnje informacije su bile da je Sanja viđena 3. oktobra oko 06:30 sati u porodičnoj kući koja se nalazi u mjestu Tupanovac, kod Žepča nakon čega je prijavljen njen nestanak te su pripadnici policije intezivno tragali za njom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()