Pretučen Banjalučanin, napadači uhapšeni

Dragan J. i Milan V. uhapšeni zbog sumnje da su pijani pretukli 58-godišnjeg Banjalučanina

07.02.2023. 10:14
  • Podijeli:
Tuca uvidjaj 01 Una-63e209f60f55c.webp Foto: UNA

Banjalučka policija uhapsila je Dragana J. (47) iz Čelinca i Milana V. (38) iz Banjaluke zbog sumnje da su napali i pretukli 58-godišnjeg Banjalučanina, kome su konstatovane povrede glave i prelom potkoljenice.

Napad se dogodio oko ponoći u Srpskoj ulici, nedaleko od parka Kupusište u Banjaluci, gdje su i jutros bili vidljivi tragovi napada. Dio trotoara ograđen je žutom policijskom trakom, dok se na trotoaru nalaze tragovi krvi. Taj prizor uznemirio je stanare okolnih zgrada. Motiv i okolnosti napada se istražuju.

"Oštećeni je prijavio policiji da je fizički napadnut od strane dva nepoznata lica, pri čemu je zadobio tjelesne povrede u predjelu glave i noge. Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske", rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Ona kaže da su osumnjičeni D.J. i M.V. ubrzo pronađeni i uhapšeni.

"Obojica su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola pri čemu je kod D.J. utvrđeno prisustvo od 2,30 promila, a kod lica M.V. 2,14 promila alkohola u organizmu", navodi Stojanović.

Ona kaže da je u toku dalji rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će protiv osumnjičenih biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka o počinjenom krivičnom djelu nanošenje teških tjelesnih povreda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()