Poznato zdravsteno stanje bicikliste kojeg je udario pijani i drogirani vozač

Biciklista Đorđe P. u nesreći zadobio prelom potkoljenice, prelome rebara i ključne kosti

19.07.2023. 12:52
  • Podijeli:
nezgoda bl una 1-64b6eec07ce91.webp Foto: UNA

Đorđe P. (23), biciklista kojeg je sinoć teško povrijedio pijani i drogirani vozač, zadržan je na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i njegovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno.

U UKC RS za Unu kažu da je mladić nakon saobraćajne nesreće na Starčevici primljen u Urgentni centar.

"Pacijent je zadobio prelom poktoljenice, prelom rebara i prelom ključne kosti. Hiriruški je zbrinut i trenutno je stabilno zdravstvenog stanja. Dalje liječenje nastavlja u Klinici za ortopediju i traumatologiju", navode u UKC RS.

Podsjetimo, u Đorđa P. je dostavnim vozilom "renault" u ulici Srpskih ustanika udario Senad Seferagić iz Cazina, koji je nakon udesa pobjegao, ali je ubrzo pronađen i uhapšen. Kako je saopšteno iz PU Banjaluka vozač je podvrgnut ispitivanju na alkohol i droge i tom prilikom je utvrđeno prisustvo 1,39 g/kg alkohola u organizmu, a bio je pozitivan i na kokain.

Nesreća se dogodila oko 21.20 časova i očevici su ispričali za Unu da je dostavno vozilo u podnožju Starčevice preticalo "seat" kada je udarilo u biciklistu i pobjeglo s mjesta nesreće. Od siline udara Đorđe P. je odbačen nekoliko metara i pao je na asfalt. U pomoć mu je priteklo više građana, među kojima se zatekla i jedna doktorica, i ubrzo je prevezen u Urgentni centar.

Očevici su policiji dali detaljan opis odbjeglog vozila, kao i registarski broj, i nesavjesni vozač je ubrzo pronađen zahvaljujući građanima i policajcu na motociklu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()