Potraga za vozačem iz Travnika: Udario pješaka i pobjegao

Pješak je u stabilnom stanju, a policija je identifikovala odbjeglog vozača ali još nije pronađen

27.03.2023. 13:37
  • Podijeli:
Policija MUP RS_UNA-1663588420735.webp Foto: UNA

Gradiška policija traga za P.B. iz Travnika za koga se sumnja da je u Čatrnji kod Gradiške automobilom "audi" udario pješaka R.R., a potom pobjegao s mjesta nesreće ne pružajući pomoć povrijeđenom čovjeku.

Zbog zadobijenih povreda R.R. je prevezen u Univerzitetskim klinički centar RS na dalje liječenje i kako saznajemo njegovo stanje je stabilno.

U PU Gradiška navode da je policiji u nedjelju oko 10.20 časova prijavljeno da je na magistralnom putu Kozarska Dubica - Gradiška došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao pješak R.R., te nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom.

"Na osnovu tragova izuzetih sa lica mjesta i preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji u cilju identifikovanja vozila, kao i identifikovanja i pronalska vozača, utvrđeno je da se radi o licu P.B. koji je u saobraćajnoj učestvovao sa automobilom "audi". O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se po kompletiranju predmeta protiv lica P.B. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ugrožavanja javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi", navode u PU Gradiška.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()