Policija o incidentu u Banjaluci: Više nepoznatih osoba fizički napalo grupu građana

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka

18.03.2023. 20:39
  • Podijeli:
stop_policija_072info 1-63a32d57d6120.webp Foto: 072info

Policijsli službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnog djela „Nasilničko ponašanje“ i otkrivanju izvršilaca.

"Naime, nadležnoj policijskoj stanici, večeras oko 18,45 časova prijavljeno je narušavanje javnog reda i mira ispred prostorija nevladine organizaciije u ulici Krfska u Banjaluci, na način da je više nepoznatih osoba fizički i verbalno napalo grupu građana koja se samoinicijativno okupila ispred navedenih prostorija", navodi se u saopćenju.

Dodaje se da je jednom oštećenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluci zbog tjelesnih povreda koje je zadobilo, dok su ostali okupljeni građani uz pratnju policijskih službenika pristupili u prostorije Policijske uprave Banjaluka, radi lične bezbjednosti i saslušanja u svojstvu oštećenih lica.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o navedenom krivičnom djelu.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()