Policija na nogama: Potraga za "kedijem" koji je udario biciklistu i pobjegao!

Nesavjesni vozač prilikom preticanja udario u biciklistu, koji je s teškim povredama prevezen u Hitnu pomoć

18.07.2023. 22:13
  • Podijeli:
nezgoda bl una 1-64b6eec07ce91.webp Foto: UNA

Banjalučka policija traga za nepoznatim vozačem koji je u naselju Starčevica automobilom udario u mlađeg biciklistu, a potom pobjegao s mjesta nesreće!

Kako saznaje UNA mladić je zadobio teške povrede i sa otvorenim prelomom noge i povredom glave sanitetskim vozilom prevezen je u Hitnu pomoć Doma zdravlja Banjaluka, gdje mu se ukazuje pomoć.

Nesreća se dogodila oko 21.15 časova u ulici Srpskih ustanika. Očevici pričaju da je automobil, kojeg su opisali kao "kedi", preticao "seat" i udario u biciklistu. Vozač "kedija" nije ni pokušao da se zaustavi, već je pobjegao prema naselju Starčevica i za njim se traga.

"Bilo je strašno! Velikom brzinom je preticao automobil ispred sebe i udario je biciklistu. Od siline udara mladić je odbačen nekoliko metara, a vozač "kedija" je pobjegao. Svemu je svjedočio vozač "seata" koji je u šoku zaustavio vozilo i izašao da pomogne biciklisti. Prišlo mu je nekoliko ljudi, među kojima se zatekla i jedna doktorica i ukazali su mu pomoć dok nije stigla ekipa Hitne pomoći", pričaju očevici.

Oni u nevjerici navode da im nije jasno zašto je vozač "kedija" pobjegao i nadaju se da će ubrzo biti pronađen i adekvatno kažnjen.

"To se svakome može desiti, ali nije normalno da pobjegnete s mjesta nesreće i ostavite momka da u krvi leži na putu", pričaju ogorčeni stanari.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()