Novi šok u Prijedoru: Preminuo otac osumnjičenog za ubistvo

U posljednjih mjesec dana Prijedor potresaju teške ljudske sudbine

01.02.2023. 13:57
  • Podijeli:
prijedor foto prijedorgrad-63da61b477ada.webp Foto: prijedorgrad

Nakon tragične vijesti o smrti Vejsila Kaltaka, koji je umro od tuge kada je saznao za ubistvo sina Senada, Prijedor je potresla nova tragična sudbina.

Kako saznaje UNAworld, u ponedjeljak naveče preminuo je Rade Zorić, otac Žarka Zorića koji je pritvoren zbog sumnje da je 20. januara nožem brutalno ubio Nedu Milojević, a potom zapalio stan kako bi prikrio zločin.

Rade, koji je bio teško bolestan, sahranjen je danas u Gornjem Jelovcu, a njegov sin Žarko nije prisustvovao sahrani.

Naime, prema zakonu, osobe koje se nalaze u pritvoru takvu mogućnost nemaju, za razliku od osuđenika, koji mogu prisustvovati sahrani najbližiš članova porodice, ali u pratnji sudske policije.

Ova vijest šokirala je u Prijedorčane koji u nevjerici pričaju da grad u posljednih mjesec dana potresaju nevjerovatne ljudske sudbine i tragedije.

Sve je, kažu, počelo avionskom nesrećom u kojoj su poginuli instruktor letenja Ljubiša Aramanda i njegova kćerka Andrea, do dva brutalna ubistva u kojima su žrtve bili Neda Milojević i Senad Kaltak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()