Nova porno ucjena u Banjaluci!

Dragan S. osumnjičen da je na internetu objavio kompromitujući snimak djevojke, a potom tražio novac da ne objavi još takvih snimaka

01.12.2022. 11:06

Dragan S. (38) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je internetu objavio kompromitujući snimak djevojke koju je potom ucjenjivao tražeći novac da javno ne objavi još takvih snimaka!

U PU Banjaluka navode da su izvršili kriminalističku obradu nad D.S. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ucjene.

" D.S. se sunmnjiči da je na jednoj internet stranici, bez odobrenja oštećene, objavio njen kompromitujići snimak, a nakon toga je ucjenjivao tražeći novac ili će objaviti još takvih snimaka", rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Po naredbi Osnovnog suda u Banjaluci izvršen je pretres stana i prostorija koje koristi osumnjičeni D.S. i tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji se mogu dovestu u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu", dodala je Stojanović.

Tagovi

Ostavite Vaš komentar: