Nestala Mika Milješić, policija traži pomoć građana

Mika Milješić je posljednji put viđena 22. novembra, visoka je oko 165 cm, slabije građe i kreće se uz pomoć štapa

30.11.2022. 09:50
  • Podijeli:
Mika Miljesic foto PU Prijedor-1669798211557.webp Foto: PU Prijedor

Prijedorskoj policiji prijavljen je nestanak Mike Milješić (59) iz sela Matavazi kod Novog Grada i pozivaju se svi građani koji su je vidjeli ili imaju informacije o njenom kretanju da to prijave najbližoj policijskoj stanici.

Milješićeva je nestala 22. novembra nakon što je otišla iz svoje porodične kuće i više se nije vratila.

"Prema izjavi člana porodice, koji je prijavio nestanak, Mika Milješić visoka je oko 165 cm, slabije tjelesne konstitucije, pognutog stava i kreće se uz pomoć štapa. Ima kratku sijedu kosu, crne oči, a u momentu nestanka na sebi je imala pletenu crnu kapu, dugačku bundu ili kaput, zelene vunene čarape i opanke", saopšteno je iz PU Prijedor.

Dodaju da policija na terenu preduzima sve mjere u cilju pronalaska nestale žene.

"Apelujemo na sve građane da ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju korisne informacije koje bi pomogle u pronalasku lica, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj 122", navode u PU Prijedor.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()