Nesreća u Banjaluci: Pješaka udario "BMW"

Nusret Coco zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru RS

03.02.2023. 09:40
  • Podijeli:
policija rs 01 UNA-639cb4802a4d1.webp Foto: UNA

Nusret Coco (54) iz Švedske povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Banjaluci kada je njega udario automobil "BMW" kojim je upravljao Radenko Čeko (52) iz Banjaluke.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka navode da se nesreća dogodila u Ulici kragujevačkih i kraljevačkih žrtava oko 20.30 časova.

"U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su automobil "BMW", kojim je upravljao Radenko Čeko i pješak Nusret Coco koji je zadobio tjelesne povrede", navode u OJT Banjaluka.

Dodaju da je Coci ukazana prva pomoć i zbrinut je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

"Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Dalibor Vrećo i policijski službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode", rekla je portparol tužilaštva Maja Đaković Vidović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()