Maloljetnik koji se sinoć ubio doživio tragediju porodici: Otac mu ubio majku, pa sebe

Nesretni Zeničanin oduzeo je sebi život pucnjem iz lovačke puške

06.02.2023. 11:04
  • Podijeli:
Emrah_K_foto_072info-63e0ccaa596a7.webp Foto: 072info

U zeničkom naselju Klopče sinoć se dogodila tragedija kada je maloljetni Zeničanin, inicijala Emrah K. (16), oduzeo sebi život.

Podsjetimo, sve se dogodilo u porodičnoj kući, a nesretni Zeničanin oduzeo je sebi život pucnjem iz lovačke puške.

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničkodobojskog kantona (ZDK), policija je na licu mjesta.

"Još se utvrđuju sve okolnosti događaja. Tužilac je, također, na licu mjesta", kazali su sinoć iz policije za “072info”.

Brojne komšije mladića koji je oduzeo sebi život su u šoku, a niko ne zna zbog čega je odlučio dići ruku na sebe.

"Puno je policije ispred kuće, tragedija velika, ne možemo vjerovati šta se desilo. On je maloljetan, a sestra ostade sama", rekao je komšija za “072info”.

Posebno je ovo velika tragedija zbog činjenice da je 16-godišnji mladić proživio veliku porodičnu tragediju, kada je njegov otac u novembru 2021. godine ubio njegovu majku pa sebe.

Podsjetimo, njegov otac Mirnes Kulačić ubio je svoju suprugu Halidu u Babinoj Rijeci, a potom počinio samoubistvo u mjestu Talami.

U ulici Prve zeničke brigade Kulačić je upotrijebio vatreno oružje prema Halidi koja je tom prilikom smrtno stradala.

Nakon ubistva, Kulačić se vozilom udaljio sa mjesta tragedije i to na lokalitet Talama kod Zenice. Kako saznaje isti portal, on je prije nego će oduzeti sebi život poslao poruku tada 15-godišnjem sinu gdje se nalazi, nagovijestio da ga više neće biti i da ih voli najviše na svijetu.

Potresno je i to kako je, pored policije, u potragu za svojim ocem krenuo i 15-godišnji sin, a kojem je Mirnes napisao gdje se nalazi. Ova nezapamćena tragedija potresla je cjelokupnu bosanskohercegovačku javnost, a posebno su u šoku građani Zenice koji su svjedočili još jednoj tragediji u ovoj porodici.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()