Hapšenja u Banjaluci, u toku pretresi više osoba

Više osoba privedeno kod TC "Delta planet" i servisa "Vidović" u Boriku

29.09.2022. 21:45
  • Podijeli:
mup rs policija saobraćajka.jpg Foto: MUP RS

Više osoba privedeno je u raciji koju MUP Republike Srpske sprovodi u banjalučkom naselju Borik, saznaje UNA.

Na meti policije je više bezbjednosno interesantih osoba, koje su zaustavljene u luksuznim vozilima na istočnom tranzitu u blizini Tržnog centra "Delta planet", te kod servisa "Vidović".

Očevici javljaju da je više muškaraca policija "naslonila" na službena vozila MUP-a RS, te da su u toku njihovi pretresi.

Razlog privođenja i pretresa zasada nije poznat, a prema nezvaničnim informacijama među privedenima su osobe koje su i ranije dovođene u vezu sa nelegalnim aktivnostima u BiH, ali i Crnoj Gori.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()