Drama u Doboju: Građani i policajci spasili ženu koja se bacila s mosta

Žena (34) iz Gračanice skočila je u rijeku Bosnu, ali je spasena zahvaljujući brzoj reakciji dvojice građana i četvorice policajaca

28.11.2022. 19:20
  • Podijeli:
Policajci spasili zenu MUP RS_Ustupljena fotografija-1669663659312.webp Foto: Ustupljena fotografija

Hrabri građani i policajci iz Doboja danas su spasili život 34-godišnjoj ženi iz Gračanice koja je pokušala da se ubije skočivši s mosta "Japanac" u rijeku Bosnu! Brzom reakcijom dvojice Dobojlija, ali i dvije policijske patrole, žena je ubrzo izvučena iz rijeke i prevezena u dobojsku bolnicu.

Život ženi spasili su policajac Vladan Nedinić, pripravnik Dalibor Krečar, te dvojac iz saobraćajne kontrole, Milanko Lazendić i Nemanja Jović.

Dragana Kerkez, portaparol PU Doboj, za UNU kaže da im je u 16.20 časova prijavljeno da je žena skočila s mosta u rijeku Bosnu. Jedna patrola odmah se uputila na lice mjesta, dok se saobraćajna policija slučajno zatekla u blizini mosta pa su priskočili upomoć građanima koji su uz obalu već krenuli da traže ženu.

"Zajedno sa građanima policijski službenici su uočili nepoznatu ženu i bezbjedno je izvukli iz vode. S obzirom da je ista bila promrzla i odavala znakove duševne poremećnosti, prevezena je vozilom Slube hitne pomoći Doma zdravlja Doboj u dobojsku bolnicu "Sveti apostol Luka", gdje je zadržana na liječenju", rekla je Kerkez.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()