Bivše djevojke ucjenjivali kompromitujućim snimcima

D.R. (37) i R.Z. (34) iz Laktaša djevojkama prijetili da će objaviti kompromitujuće fotografije i snimke ukoliko s njima ne obnove ljubavnu vezu

30.11.2022. 10:52
  • Podijeli:
drustvene-mreze-pixaaby.jpg

Policija je pokrenula istragu protiv D.R. (37) i R.Z. (34) iz Laktaša zbog sumnje da su ucjenjivali svoje bivše djevojke kojima su prijetili da će javno objaviti njihove kompromitujuće fotografije i snimke ukoliko s njima ne obnove ljubavnu vezu.

Prvi slučaj policiji je prijavljen 23. novembra, a osumnjičen je D.R.

"D.R. se sumnjiči da je počinio krivično djelo ucjene, tako što je od 23. novembra putem poruka ucjenjivao oštećenu s kojom je bio u emotivnoj vezi. Prijetio je da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i video snimke, ako ne obnove emotivnu vezu", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Identičan slučaj prijavljen je i juče, a osumnjičen je R.Z. iz Laktaša.

"On je osumnjičen da je u određenom vremenskom periodu, takođe putem poruka, ucjenjivao djevojku s kojom je bio u vezi, da će objaviti njen kompromitujući materijal ukoliko s njim ne obnovi emotivnu vezu", navode u PU Banjaluka.

Sa oba slučaja upoznato je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, koje je naložilo policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostave izvještaji o počinjenim krivičnim djelima ucjene.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()