Banjalučka policija traga za vozačem koji je pobjegao sa mjesta nesreće

Intervenisala i Hitna pomoć

21.03.2023. 19:47
  • Podijeli:
Saobracajna nesreca_UNA-6419fab18ea23.webp Foto: UNA

Banjalučka policija traga za vozačem koji se večeras sudario sa drugim automobilom u blizini Kampusa a potom pobjegao sa mjesta nesreće.

Kako saznaje UNA, policija trenutno pregledava obližnje kamere kako bi se pronašao nesavjesni vozač.

"U nesreći je izazvana manja materijalna šteta ali je u jednom od automobila, koji je ostao na mjestu udara, bilo dijete koje se prepalo toliko da je morala intervenisati i Hitna pomoć", ispričao je jedan od očevidaca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()