Asistent banjalučkog Pravnog fakulteta napadnut nakon preljube?!

Događaj je snimljen, a policija je na osnovu snimka pokrenula istragu

02.06.2023. 12:57
  • Podijeli:
policija rs 03 UNA-639cb4a90def3.webp Foto: UNA

Viši asistent Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci našao se pod policijskim provjerama nakon što su se u javnosti pojavile informacije da je bio žrtva teškog fizičkog napada!

Kako nezvanično saznaje UnaWorld on je napadnut nakon što je zatečen u preljubi s ljubavnicom.

Nedugo nakon toga aplikacijama za komunikaciju krenuo je da se širi snimak njega sa ljubavnicom, kao i fotografije koje ukazuju da je zadobio povrede.

U PU Banjaluka za UnaWorld navode da im napad nije prijavljen, ali su pokrenute određene provjere.

"Na osnovu javnih pogovaranja, ali i snimka koji se pojavio u javnosti policija je pokrenula provjere kako bi se utvrdile sve okolnosti i autentičnost snimka, nakon čega će, po potrebi, biti obaviještene nadležne institucije", navode u PU Banjaluka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()