Susret Đokovića i Ibrahimovića nakon finala u Torinu: "Gdje si, lave"

Legendarni Šveđanin sa bh. korijenima bio je jučer na tribinama teniskog stadiona u Torinu gdje je pratio relativno kratak finalni meč ATP Finalsa

21.11.2022. 07:10
  • Podijeli:
Novak Đoković-1668781861194.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Tanjug

Fenomenalni Novak Đoković je jučer osvojio ATP Finals u Torinu, a nakon što je preuzeo trofej, u hodniku se sreo sa švedskim napadačem Zlatanom Ibrahimovićem.

Legendarni Šveđanin sa bh. korijenima bio je jučer na tribinama teniskog stadiona u Torinu gdje je pratio relativno kratak finalni meč ATP Finalsa.

Po završetku meča, Ibrahimović je zajedno sa svojom partnerkom sačekao Đokovića ispred svlačionice gdje su se srdačno pozdravili i razgovarali.

Zabilježen je i videosnimak njihovog susreta na kojem se čuje njihov pozdrav na bosanskom: "Gdje si, lave" - "Pa, gdje si, brate?". Nakon toga su kratko porazgovarali, a Đoković se pozdravio i sa Ibrahimovićevom dugogodišnjom partnericom Helen.

Njih dvojica su se na kraju i fotografisali zajedno sa trofejom koji je Đoković osvojio.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()