Rođena Tuzlanka smatra: Ivanišević je najveći Đokovićev protivnik, zato vrišti na njega

Andrea Petković sve na kraju podrobnije pojasnila

31.01.2023. 09:47
  • Podijeli:
ivanisevic - novak  reuters-63d8d58baac5a.webp Foto: Reuters

Novak Đoković je u nedjelju po deseti put osvojio Australian Open te se po broju naslova na Grand Slamovima (22) izjednačio s Rafaelom Nadalom.

Ono što je zaokupljalo pažnju regionalnih medija jeste i odnos tenisera i trenera Gorana Ivaniševića, a o svemu je pisala i nekadašnja teniserka Andrea Petković, koja je inače Tuzlanka.

"Ponekad mi se čini da je njegov najveći protivnik Goran. Što vi mislite?" pitala je na Twitteru, a svoj je stav dodatno pojasnila: "Često se čini da on želi neku reakciju iz trenerskog boksa. Čuli smo ga kako kaže "ustani" ili "zašto mi ništa ne govoriš?"

"Novak nešto očekuje. Ponekad bude i sarkastičan pa kaže Goranu da mu je rekao da zatvori backhand na servisu, a onda protivnik servira na forehand. Imam osjećaj da Novak želi stvoriti napetost kako bi se oslobodio pritiska. U jednom trenutku on kaže "Dobro si to rekao, Gorane", a odmah zatim pita "Šta želiš od mene?" Izgleda kako Novak treba takvu energiju i napetost", smatra Petković, nekada deveta teniserka svijeta i osvajačica sedam WTA turnira.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()