Praznik tenisa u Banjaluci: Poznati svi učesnici Srpska opena

Za Noleta smo znali odranije da stiže u grad na Vrbasu, a sada su poznata imena asova koji će takođe pohoditi krajišku ljepoticu

20.03.2023. 21:29
  • Podijeli:
Rišar Gaske_Mark J. Terrill AP Tanjug-6418c0b096013.webp Foto: Mark J. Terrill / AP / Tanjug

Najbolji teniser planete svih vremena Novak Đoković predvodiće elitu koja će od 17. do 23. aprila biti velike bitke na banjalučkom Srpska openu.

Za Noleta smo znali odranije da stiže u grad na Vrbasu, a sada su poznata imena asova koji će takođe pohoditi krajišku ljepoticu.

Najjači rival biće mu Rus Andrej Rubljov, koji je prošle godine slavio na smotri održanoj u Beogradu.

Ljubitelji "bijelog sporta" sa oduševljenjem će dočekati Rišara Gaskea, Francuza čiji bekhend mnogi smatraju najljepšim u istoriji igre.

Među nosiocima su i Borna Ćorić, Miomir Kecmanović, Talon Grikspor, Jirži Lehečka i Benjamin Bonci.

U najveći grad Srpske stižu još i kontroverzni Fabio Fonjini, ali i Aleks Molčan, čiji trener Marjan Vajda je upravo sa Đokovićem dodirnuo nebeske visine.

Na djelu ćemo gledati i Lasla Đerea, Gregoara Barera, Federika Koriju, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, čuvenog grend slem šampiona Stanislasa Vavrinku, Huana Pabla Variljasa, Alekseja Popirina, Marka Čekinata.

Pozivnice su dodijeljene spektakularnom Gaelu Monfilsu i nadi srpskog tenisa Hamadu Međedoviću.

Na listi alternativa su: Taro Danijel, Igo Gaston, Fakundo Banjis, Aleksander Ševčenko, Atila Balaš, Aleksandar Kovačević, Roman Safiulin, Huan Manuel Serundolo, Aslan Karacev, Luka van Eš, Artur Fils, Igo Delijen, Danijel Almajer, Frančesko Pasaro, Mateo Arnaldi, Gijs Bouver, Pedro Martinez, Juki Bambri, Luka Nardi te pobjednik prošlogodišnje smotre u Banjaluci Fabijan Marožan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()