Novak se sa sinom zagrijavao za meč

Snimak je vrlo brzo postao viralan

04.06.2023. 14:07
  • Podijeli:
Novak i Stefan Djokovic_Youtube Printscreen-647c7e40a2f6a.webp Foto: YouTube PrintScreen

Srpski teniser Novak Đoković danas nastavlja svoj pohod ka tituli Rolan Garosa, a njegov današnji protivnik je Peruanac Huan Pablo Variljas.

Njih dvojica na teren neće izaći prije 13 časova, a neposredno prije meč, Novak se zagrijavao u svlačionici, dok mu je društvo pravio njegov sin, Stefan.

Dok se Novak zagrijavao na spravama za vježbanje, Stefan je sve vrijeme bio pored tate i ćaskao sa njim.

Rolan Garos je na društvenim mrežama objavio video na kojem su otac i sin, a snimak je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()