Nole trčao, a obezbjeđenje se borilo za vazduh

Đoković je odlučio da se zagrije trčeći ispred dvorane u Astani pred meč prvog kola protiv Cristiana Garina, ali nije mogao da džogira sam

05.10.2022. 13:31
  • Podijeli:
Novak Đoković Astana_Screenshot-1664999480489.webp Foto: Screenshot

Tokom godina smo mogli da vidimo različite situacije u kojoj se našao Novak Đoković, ali je ovo viđeno prvi put.

Đoković je odlučio da se zagrije trčeći ispred dvorane u Astani pred meč prvog kola protiv Cristiana Garina, ali nije mogao da džogira sam.

Dok je u Izraelu sam trčao po plaži, “isprobavao udarce“ i oduševljavao neposrednošću, ovog puta Kazahstanci nisu željeli ništa da prepuste slučaju.

Đoković se zagrijavao, a pratilo ga je šest članova obezbjeđenja. Posljednji u nizu je gubio dah i jedva uspjevao da isprati ne pretjerano zahtjevan ritam. Sve vrijeme su pravili krug oko Srbina, pa su trčali ispred, oko i iza njega, a dok je on skretao neki su morali da protrče kroz travu.

Za sam kraj se u snimku pojavljuju i dejca koja sa velikim torbama trče za Novakom. Ovakva pratnja je uobičajena za predsjednike i istaknute političare, ali nismo često viđali ovo kada su u pitanju sportske ikone.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()