Međedović izborio plasman u glavni žrijeb Rolan Garosa

Plasmanom u glavni žrijeb Otvorenog prvenstva Francuske Hamad Međedović ostvario najveći uspjeh u karijeri

25.05.2023. 16:58
  • Podijeli:
Hamad Međedović_Pixsell-643bfaad7fd99.webp Foto: Pixsell / Dejan Rakita

Srpski teniser Hamad Međedović izborio je plasman u glavni žreb Rolan Garosa, pošto je danas u Parizu u posljednjem kolu kvalifikacija pobijedio Holanđanina Jespera de Jonga 0:6, 6:2, 6:2.

Meč je trajao jedan sat i 43 minuta. Međedović je 168. teniser svijeta, dok je De Jong 195. na ATP listi. Međedović je plasmanom u glavni žrijeb Otvorenog prvenstva Francuske ostvario najveći uspjeh u karijeri.

De Jong je dobio prvi set bez izgubljenog gema. Srpski teniser je potom zaigrao angažovanije u naredna dva seta, koja je dobio sa po 6:2.

Srpski teniser će po završetku svih kvalifikacionih mečeva saznati ime protivnika u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske.

Međedović će biti šesti srpski teniser u glavnom žrebu Rolan Garosa posle Novaka Đokovića, Miomira Kecmanović, Filipa Krajinovića, Lasla Đerea i Dušana Lajovića.

Rolan Garos će biti odigran od 28. maja do 11. juna.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()