Mari i Venus osvojili Srpska open u dublovima!

U finalu savladali Franciska Kabrala i Aleksandra Nedovjesova rezultatom 2:0

22.04.2023. 13:14
  • Podijeli:
Džejmi Mari i Majk Venus 02 foto Dejan Rakita:Pixsell-6443c162f40ee.webp Foto: Dejan Rakita/Pixsell

Britanac Džejmi Mari i novozelanđanin Majk Venus osvojili su Srpska open u konkurenciji dublova!

Mari i Venus u finalu su savladali Portugalca Franciska Kabrala i Kazahstanca Aleksandra Nedovjesova, rezultatom 2:0, po setovima je bilo 7:5, 6:2.

Mari i Venus, koji su bili prvi nosioci turnira, i prije finala su važili za velike favorite. To su i opravdali na Centralnom terenu, gdje su poslije 82 minuta igre podigli pehar.

Mari se nakon meča zahvalio Đorđu Đokoviću i svima na organizaciji ovog turnira.

"U ime svih Vam hvala na organizaciji svega ovoga i na podršci koju smo imali", rekao je Mari, navodeći da je sve bilo sjajno.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()