Kreće Noletov napad na 23. GS, sa Kovačevićem od 13.30 časova

Srbin ima priliku da se odvoji od Španca Rafaela Nadala po broju najvažnijih titula

29.05.2023. 09:13
  • Podijeli:
Novak Đoković-6460ebdbb10b0.webp Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće danas protiv Aleksandra Kovačevića iz SAD u meču prvog kola Rolan Garosa.

Ovaj duel je planiran kao drugi meč dana na terenu Filip Šatrije, a trebalo bi da počne oko 13.30 sati. Program na ovom terenu od 11.45 časova otvaraju Čehinja Karolina Pliškova i Amerikanka Sloan Stivens.

Kovačević je trenutno 114. teniser svijeta, a nikada u karijeri igrao sa Đokovićem. Pobjednik ovog duela igraće u drugom kolu sa Martonom Fučovičem iz Mađarske.

Đoković je prošle godine eliminisan u četvrtfinalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala, koji je kasnije osvojio titulu. Španski teniser je zbog povrede odustao od Otvorenog prvenstva Francuske.

Đoković i Nadal dijele prvo mjesto po broju Grend slem titula. Imaju ih po 22, dok je na trećem mjestu Švajcarac Rodžer Federer sa dvije manje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()