Imao pukotinu od tri centimetra u zadnjoj loži i opet osvojio Australiju

Mnogi sumnjali u vjerodostojnost povrede

01.02.2023. 10:32
  • Podijeli:
Novak Djokovic4_Tanjug AP-63d6695c1cb92.webp Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković ponovo je najbolji teniser svijeta. Popularni Nole je u nedjelju osvojio po deseti put Australian Open, te 22 Grand Slam u karijeri.

Uspjeh dobija još više na značaju ako se zna da je Đoković muku mučio s povredom zadnje lože od samog početka turnira.

Iako su mnogi sumnjali da je zapravo povrijeđen, nakon svega se oglasio i direktor Australian Opena Craig Tailey koji je rekao da je Đoković imao pukotinu od tri centimetra u zadnjoj loži.

"Mnogi izazovi su oko Novaka zbog toga što dobija lošu reputaciju. Ali, na kraju krajeva, mislim da niko ne može da dovede u pitanje njegov atletizam.

"Imao je pukotinu od tri centimetara u zadnjoj loži. Apsolutno, vidio sam snimke, doktori će reći istinu. Bilo je mnogo špekulacija o tome da li je istina ili nije, teško je povjerovati da neko može tako nešto da radi sa ovom vrstom povreda. On je nevjerovatan, osio se sa tim ekstremno profesionalno", rekao je Tailey.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()