Federer: Izgubio sam sve, ali sam uprkos tome srećan

"Izgubio sinlg, dublu, glas, posao, ali sam uprkos svemu srećan. Dobro sam. Veoma dobro. Za mene je sve završeno na sjajan način"

28.09.2022. 10:26
  • Podijeli:
Rodžer Federer_Tanjug-1663835231234.webp Foto: Tanjug

Legendarni Rodžer Federer tvrdi da nema za čim da žali u karijeri, iako ju je okončao porazima.

Švajcarski teniser od sporta se oprostio na Lejver kupu, na kojem je nastupio u dublu sa Rafaelom Nadalom i izgubio.

Prethodno je posljednji meč u singlu odigrao na prošlogodišnjem Vimbldonu, gdje ga je u četvrtfinalu zaustavio Hubert Hurkač.

Najpopularniji igrač u istoriji i vlasnik 20 grend slem titula našalio se na svoj račun, ističući da je nakon poraza, ostao i bez posla.

"Kompletirao sam sve. Izgubio sam svoj posljednji meč u sinlgu. Izgubio sam posljednji meč u dublu. Izgubio sam glas dok sam galamio i podržavao moj tim. Izgubila je i moja ekipa. Izgubio sam i posao, ali sam uprkos svemu srećan. Dobro sam. Veoma dobro. Za mene je sve završeno na sjajan način. Nikada nisam mislio da će se ovo dogoditi" izjavio je Federer za Njujork Tajms.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()