Da li ćemo ga više gledati kako igra: Nadal završio u bolničkom krevetu

Španski velikan morao na operaciju mišića kuka

03.06.2023. 08:26
  • Podijeli:
nadal_rafa - reuters-63c7b56b28b1c.webp Foto: Reuters

Jedan od najvećih ikada, Španac Rafael Nadal proći će još jedan bolan proces oporavka.

Naime, po društvenim mrežama je počela da kruži tužna slika velikog šampiona koji je ove godine prvi put poslije 19 godina propustio Roland Garros.

Umjesto da se odmara i rehabilituje na nekom ljepšem mjestu, Nadal je u bolnici prošao artroskopsku operaciju.

Olakšavajuće u čitavoj situaciji je što je Nadal, uz Novaka Đokovića rekorder po broju osvojenih Grand slam titula (po 22), nasmijan i dobro raspoložen.

Nije tako djelovao mnogo puta od početka sezone pošto je zbog povreda propustio sve od Australian opena do sada. Otkazivao je redom jedan po jedan turnir, a baš uoči 37. rođendana je morao na operaciju.

Rafa je svoju operaciju prošao u Barceloni gdje je i slikan u bolničkom krevetu.

Nadal je operisao mišić kuka, koji već dugo pravi ozbiljne probleme španskom igraču.

U jednom trenutku je Nadal rekao da je pogrešna terapija dala posljedice i produžila je oporavak na višemjesečni, iako je prva procjena bila nekoliko sedmica.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()