Cicipas: Ne mislim o Đokoviću pred spavanje!

"Ako uspije da osvoji 23. Grend slem, svaka mu čast"

29.05.2023. 11:11
  • Podijeli:
Stefanos Tsitsipas foto Reuters-64746beee3a9c.webp Foto: Reuters

Grčki teniser Stefanos Cicipas izjavio da bi za Novaka Đokovića bilo dobro da osvoji 23. grend slem trofej u karijeri, ali je dodao da želi da se fokusira samo na svoju igru.

Cicipas (24) je na konferenciji za medije u Parizu dobio pitanje o Đokoviću, koji je u karijeri osvojio 22. grend slem trofeja.

"Nije da idem na spavanje misleći o tome. Iskreno, nisam razmišljao o tome. To bi bilo odlično za njega. Ako uspije u tome, svaka mu čast. Međutim, ja pokušavam da se fokusiram na sebe i možda postanem lik koga će svi jednog dana da mrze. Naravno, u pozitivnom smislu. Kao što znate, postajete nepopularni kada počnete da pobjeđujete", rekao je Cicipas, prenosi zvanični sajt Rolan Garosa.

Cicipas je poražen u finalu Rolan Garosu 2021. godine od Novaka Đokovića iako je grčki teniser imao 2:0 u setovima.

"To su bile dvije sjajne nedjelje za mene. Naravno, važno je to da ponovim i u naredne dvije nedjelje. Biće teških mečeva, a tamo su teniseri, koji baš i ne vole šljaku kao i ja. Tu su Danil Medvedev, Andrej Rubljov. Ti momci su prijetnja za mene kao i Đoković. Moram da odigram nekoliko dobrih mečeva na početku kako bih nastavio da vjerujem da zaista mogu ove godine nešto da uradim", naveo je grčki teniser.

Cicipas će u drugom kolu Rolan Garosa igrati protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()