Becker: Đoković želi biti GOAT, ali Federerova igra nije nikad viđena

Njemački teniski velikan tri godine sarađivao s Noletom

30.01.2023. 20:50
  • Podijeli:
becker-  novak  profimedia-63d81ed092366.webp Foto: Profimedia

Novak Đoković ponovo je na vrhu ATP ljestvice. Protekli vikend je osvojio svoj deseti Australian Open te ukupno 22. Grand Slam naslov, čime se izjednačio s Rafaelom Nadalom na vječnoj ljestvici.

Đokovićev bivši trener, teniski velikan Boris Becker, komentirao je taj pothvat.

"Novak ima 35 godina i njegov je san postati najbolji teniser svih vremena. Čak i kao dijete je to govorio. Ali svijet nije vidio nikoga kao što je Federer. On je igrao toliko savršeno da ne vjerujete da je to moguće. Zbog njega je tenis globalni sport", rekao je Becker u razgovoru za Eurosport.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()