Rukometaši Borca počeli pripreme za novu sezonu

Mirko Mikić okupio je rukometaše na startu priprema za novu sezonu, u kojoj Borac brani titulu osvojenu prošle godine

25.07.2022. 19:48
  • Podijeli:
rk-borac-pocetak-priprema.jpg Foto: UNA

Na prozivci se pojavilo 28 rukometaša.

Tokom ljetne pauze klub su napustila tri najbolja igrača, ali su i došla tri nova, dok je ekipi priključeno i nekoliko kadeta koji će pokušati da se nametnu treneru. Problem predstavljaju povrede Marka Lukića i Luke Kneževića, zadobijenih u prošloj sezoni. 
 
Ciljevi i ove sezone jesu najviši ali će, ističe Mikić, kao i prošle godine pokušati da afirmišu mlade igrače. Borac će kompletne pripreme odraditi u Banjaluci, a već je dogovoreno odigravanje deset kontrolnih utakmica. Prvu zvaničnu imaće početkom seprembra, kada ih očekuje finalni turnir kupa Republike Srpske.

"Mi ćemo pokušati da nastavimo da radimo i idemo onim putem kojim smo išli prošle sezone, fokusirati se više na izvedbu, ne nužno rezultat. Igrati za grb Borca ima svoju težinu i pokušaćemo da novim igračima to što više približimo", istakao je trener Borca Mirko Mikić.

Jedan od novajlija koji se ove sezone priključio banjalučkom klubu je Nikola Ivanović, koji je prošle sezone nosio dres Leotara. 

"Ima nas nekoliko novih igrača. Nadam se da ćemo dobro odraditi pripreme i spremni ući u sezonu u kojoj se ciljevi znaju, osvajanje titule", kaže Ivanović.

Borčeva djeca koja su se već afirmisala u crveno-plavom dresu znaju svoje ciljeve. 

"Mi znamo svoj cilj. On je isti kao prošle sezone, da napredujemo i kao kolektiv i kao pojedinci, a siguran sam da će iz toga izaći i dobar rezultat", poručio je Luka Perić.

 

 

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()