Legendarni Vujović: Balavče, kad ti Duvnjak pruži ruku, ima da je ne pereš

Neugodna situacija na utakmici između Danske i Hrvatske

20.01.2023. 16:19
  • Podijeli:
duvnjak_twitter-63cab09f04d36.webp Foto: Screenshot/Twitter

Legendarni rukometaš, a sada trener i aktuelni selektor Irana Veselin Vujović u svom stilu je reagirao na scenu sa jučerašnjeg susreta Danske i Hrvatske (32:32).

Kapiten "Kauboja" Domagoj Duvnjak je u 10. minuti grublje faulirao Mathiasa Gidsela, nakon čega se Dancu ukazivala pomoć. Duvnjak je potom išao za Gidselom da mu se ispriča, ali Gidsel nije želio prihvatiti izvinjenje.

"Utakmica je bila predivna, bolju nismo mogli poželjeti, ali je uspio da mi pokvari onaj Gidsel. Taj mali miš uništio mi je utakmicu. Ruku ti pruža Domagoj Duvnjak, jedan od najvećih u historiji, a ti, jadniče jadni, ne želiš da prihvatiš izvinjenje. Srami se, balavče jedan, ima da tu ruku ne pereš mjesec dana kad ti je Duvnjak pruža.

Hajde da je to napravio nekome od mojih Iranaca, bez da podcjenjujem Irance, ali tako je postupio prema legendi rukometa. Bolje da vam ne kažem kako bi se proveo neko od mojih igrača da je to uradio - rekao je Vujović za Index.hr.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()