Vuleta (ne)zadovoljna: Nije uvijek sve vezano za zlato

"Sada, kada vidim Džasmin i Larisu, setim se kako izgleda kada osvajate prve medalje. I meni prorade emocije. Nije uvijek sve vezano za zlato"

05.03.2023. 20:08
  • Podijeli:
Ivana Vuleta foto Reuters-6404e29f72946.webp Foto: Reuters

Srpska atletičarka Ivana Vuleta nije bila oduševljena ali ni razočarana bronzom u finalu skoka u dalja na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu.

Trostruka kontinentalna šampionka izdominirala je u kvalifikacijama, te je sa prvim skokom od 6,98 metara vizirala završni boj.

Ideja je bila jasna, da ove večeri uzme četvrto zlato i na taj način se izjednači sa čuvenom Hajke Dreksler.

I bila je Ivana na dobrom putu, od starta je vodila, ali je onda konkurencija pojačala tempi.

Vuleta je skokom od 6,91 metar u petom pokušaju osigurala medalju, ali do zlata nije mogla.

"Dala sam sve od sebe. Jednostavno, ima dana kada nešto ide sa lakoćom, a ima dana kada ne ide baš sve po planu. Pokušala sam da uradim sve, bila sam sposobna za te skokove, ali jednostavno takav je dan", rekla je Vuleta za RTS.

Zlatnu medalju osvojila je Britanka Džasmin Sojers skokom od sedam metara iz pete serije, što je najbolji rezultat u svetu trenutno.

Srebro je uzela Italijanka Larisa Japikino rezultatom 6,97 metara, što je novi državni rekord.

"Mnogo sam srećna što je današnje takmičenje izgledalo baš ovako. Srećna zbog Džasmin i Larise. Privatno se družimo i mnogo sam srećna zbog njih. Sada, kada njih vidim, setim se kako izgleda kada osvajate prve medalje, pogotovo Džasmin sa prvom zlatnom medaljom. I meni prorade emocije. Nije uvijek sve vezano za zlato. Poslije svega, moram da budem ponosna pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazim sa povredom, tako da, dobro je", zaključila je Vuleta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()