Vicešampion svijeta Krulj za UNU: Zadovoljan sam postignutim, nova medalja laska

Goran Krulj je balkanski šampion, četvrti u Evropi i vicešampion svijeta u "powerliftingu"

19.03.2023. 17:00
  • Podijeli:

Krulj je bogatiji za još jednu medalju. Osvojio prvo mjesto u čučnju na nedavno održano Internacionalnom takmičenju u Mostaru, gdje su se učesnici takmičili u disciplinama - čučanj, bench press, mrtvo dizanje, vratilo-propadanje.

Krulj za portal UNA kaže da je konkurencija bila velika, te da je zadovoljan prvim mjestom u čučnju i drugim mjestom u disciplini - benč.

"Zadovoljan sam osvojeni medaljama. Pripreme za ovakva takmičenja traju dva mjeseca, imao sam i nekih zdravstvenih problema, tako da sam zadovoljan šta sam postigao. Konkurencija je bila velika, odazvali su se i takmičari iz Hrvatske. Dovoljno je reći da je bio jedan Nedžim Ambešković, (bh. strongman i trenutno jedan od najjačih ljudi na svijetu)", kazao je Krulj.

Dodao je da će ovim sportom nastaviti da se bavi, te da mu svakako osvajanje Internacionalnog takmičenja laska.

Internacionalno takmičenje u snazi održano je u Mostaru u organizaciji bodybilding kluba "MO KLUB" Mostar.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()