Tom Brady i Gisele Bundchen angažirali advokate za razvode

"Nikada zapravo nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jest... Mislim da sada neće biti povratka"

05.10.2022. 10:58
  • Podijeli:
tom brady, gisele bundchen, profimedia-1664949923570.webp Foto: Profimedia

Izgleda da je bračnoj idili Toma Bradyja (45) i Gisele Bundchen (41) došao kraj. Američki mediji javljaju da su igrač NFL-a i manekenka angažirali advokate za razvode.

"Nikada zapravo nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jest... Mislim da sada neće biti povratka. Oboje imaju advokate i gledaju šta će razlaz podrazumijevati, ko će šta dobiti i kakve će biti finansije", rekao je izvor za New York Post.

Ranije su se pojavile glasine da je bračna nesuglasica uzrokovala Bradyjevu 11-dnevnu pauzu u kampu za trening, a CNN je prošlog mjeseca izvijestio da Brady i Bundchen "žive odvojeno".

Gisele i Tom u braku su od 2009. godine i imaju troje djece, sinove Jacka (15) i Benjamina (12) te kćer Vivian (9). 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()