Tarik Omeragić otputovao u Seul na Svjetsko prvenstvo u brzom klizanju

U Savezu klizačkih sportova BiH očekuju dobar nastup bh. reprezentativca

06.03.2023. 14:18
  • Podijeli:
Tarik Omeragic_foto_FB-6405e1da9c0b2.webp Foto: Facebook

Seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u brzom klizanju (Short Track), Tarik Omeragić, otputovao je u Seul gdje će od 10. do 12. marta nastupiti na Svjetskom prvenstvu u brzom klizanju.

Tarik je u ovoj godini uspješno nastupio na dva svjetska kupa, Evropskom prvenstvu i nakon toga, obavio i dodatne pripreme u Francuskoj za nastup u Seulu.

U Savezu klizačkih sportova BiH očekuju dobar nastup bh. reprezentativca na ovom Svjetskom prvenstvu, osvajanju novih bodova i pomak na rang listi najboljih brzoklizača svijeta, saopćeno je iz tog Saveza.

Omeragić je na 1.000 m zauzeo 33. mjesto, a na 1.500 metara zauzeo je 36. mjesto na zadnjem takmičenju 12. februara u Dordrechtu (Nizozemska).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()