Takmičar ostao unakaženog lica nakon brutalne borbe šamarima

Rezultati mogu biti brutalni, kao što je i prikazano u snimci koja je postala viralna

17.01.2023. 18:53
  • Podijeli:
samaranje_takmicenje_foto_TW-63c68ad920e5a.webp Foto: Twitter

Slavni irski MMA borac Conor McGregor je ironično pohvalio prekrasnu tehniku šamaranja nakon što je jedan takmičar ostao užasno unakaženog lica.

Isječak s turnira RXF Slap Fighting postao je viralan kada je jedan takmičar primio brutalan šamar po svojoj abnromalno natečenoj glavi. Teško povrijeđeni Sorin Comsa tada se čak i požalio da je udarac zapravo bio plasiran u njegovu sljepoočnicu.

Ovaj "sport" je dospio u centar pažnje nakon što je predsjednik UFC-a Dana White plasirao vlastitu Power Slap Fighting ove sedmice u Sjedinjenim Državama. Sport uključuje dva takmičara koji stoje na dvije strane podijuma, a zatim se naizmjenično udaraju po obrazu.

Rezultati mogu biti brutalni, kao što je i prikazano u snimci koja je postala viralna.

Iako je Comsi lijeva strana lica izgledala nateknuta i unakažena od oštećenja, to ga nije spriječilo da nastavi borbu.

Njegova patnja nije bila uzaludna budući da je unatoč teškoj povredi ipak izašao kao pobjednik te je Las Vegas napustio s pojasom RXF prvaka.

Sve ovo je dovelo do toga da se oglasi i McGregora, nekadašnji prvak UFC-a u dvije kategorije. Notorious, koji se bliži povratku u oktagon nakon snimanja novog filma "Road House", nije previše bio oduševljen onim što je vidio.

"Apsolutno prekrasna tehnika. Čestitam novom prvaku teške kategorije", ironično je tweetao.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()