SP odbojkašica: Srbija se "razbudila" pa Njemačku pregazila

Čini se da je utakmica protiv Bugarki "razbudila" četu Danijelea Santarelija pa su ovog puta Tijana Bošković i društvo izgledale sigurnije

29.09.2022. 17:33
  • Podijeli:
Odbojkašice Srbije_FIVB-1664465586830.webp Foto: FIVB

Odbojkašice Srbije nastavile su trijumfalni niz na Svjetskom prvenstvu na kojem brane krunu.

Plave gracije su u trećem kolu preliminarne faze planetarne smotre bile maksimalne protiv Njemačke 3:0 (25:23, 25:22, 25:23) čime su ovjerile vizu za drugu fazu takmičenja.

Čini se da je prethodna utakmica protiv neugodnih Bugarki "razbudila" četu Danijelea Santarelija pa su ovog puta Tijana Bošković i društvo izgledale kud i kamo sigurnije.

Rival jeste održavao korak, prijetio, međutim, kada se "lomilo" u svakom setu, favorit je uspijevao da pronađe način da slavi i ekspresno dođe da nova tri boda.

Pobjednice je predvodila Boškovićeva sa 24 poena, Bianka Buša je dodala osam, a Jovana Stevanović sedam poena.

Kod poraženih, Hana Ortman je "brojala" 14, dok su se Lina Alsmajer i Kamila Vajcel zaustavile na "koti 13".

Srpkinje neće imati puno vremena za odmor, pošto ih već sutra, od 13 sati, očekuje bitka sa Kazahstanom.

Standings provided by SofaScore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()