SP odbojkašica: Srbija protiv Dominikanske Republike

Ambicija pred sedmi ispit je jasna - i sedma pobjeda kojom bi Tijana Bošković i društvo došle nadomak osvajanja grupe F

05.10.2022. 12:53
  • Podijeli:
Plave gracije_FIVB-1664966921313.webp Foto: FIVB

Odbojkašice Srbije večeras nastavljaju takmičenje na Svjetskom prvenstvu.

Sedmi rival je Dominikanska Republika. Poprište bitke je Lođ. Početak boja zakazan je za 19 sati.

Plave gracije su u šest mečeva upisale u isto toliko trijumfa. Ambicija pred sedmi ispit je jasna - i sedma pobjeda kojom bi Tijana Bošković i društvo došle nadomak osvajanja grupe F.

Ako se uzme u obzir kako su do sada igrale, svjetske šampionke večeras ne bi trebalo da imaju problema.

Pa ipak, selektor Danijele Santareli poziva na ozbiljnost i ukazuje na neke stvari koje se ne bi smjele ponavljati u završnici planetarne smotre.

"Stav u prethodnom duelu protiv Poljske je bio pravi na početku svakog seta, ali smo se opuštali kada smo imali povoljan rezultat. Gubili smo neke glupe lopte, što inače ne radimo i smijemo da radimo. Bitno je da večeras zadržimo visok nivo. Moramo da napredujemo u tom smislu" jasan je Santareli.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()