Šampionski zalet Slavije: Iz Sombora ka tituli

"Cilj nam je da ostvarimo što bolju poziciju pred plej-of i da onda napadnemo šampionsku titulu, koja je svima san"

20.05.2023. 11:55
  • Podijeli:
Alen i Anel Rahimić Slavija boks_UNA-6468aa8c0ad58.webp Foto: UNA

Bokseri Slavije u završnu rundu Regionalne lige ulaze jači za braću Rahimić.

Alen i Anel, kao zapete puške čekaju prvi zvuk gonga u Somboru, riješeni da banjalučkom klubu donesu nove bodove.

"Vratio sam se iz povrede i u punom treningu dočekujem ovaj ispit. Vjerujem da će svi naši bokseri pokazati kvalitet u ringu. Idemo na pobjedu u svakom meču. Cilj nam je da ostvarimo što bolju poziciju pred plej-of i da onda napadnemo šampionsku titulu, koja je svima san", jasan je Alen Rahimić.

Ista želju ima i njegov rođeni brat Anel:

"U dobroj sam formi. Svi smo naporno trenirali u zadnje vrijeme i vjerujem da ćemo u Somboru biti pravi. Očekujem i da ostvarim trijufmf, želim da nokautiram svog protivnika".

U punoj formi je i Leo Cvitanović, udarna pesnica Slavije. U somborskom ringu Lea čeka svojevrsni derbi zadnjeg kola. Rival mu je Almir Memić kojeg dobro poznaje.

"Prijatelji smo van ringa i imam veliko poštovanje prema njemu. Ipak, u ringu to neće igrati nikakvu ulogu. Želim da ostvarim novu pobjedu za Slaviju i daću sve od sebe da to uradim. Želja svih nas u ekipi je da osvojimo titulu i sve je podređeno tom cilju.", kaže Cvitanović.

Stručni štab zadovoljan je formom svih boksera:

"Svi su u dobroj formi i vjerujem da u Somboru možemo do dobrog rezultata. Slavija je pokazala da ima jednu od najboljih ekipa u regionu, pa taj status želimo da opravdamo i u posljednjem kolu", naglasio je trener u stručnom štabu BK Slavije Slobodan Jekić.

Pred put u Sombor, Dalibor Petković, Slavijin predstavnik za regionalnu ligu osvrnuo se na minulo kolo, u kojem, je kako kaže, banjalučki klub bio žrtva sudijske nepravde.

"U Skoplju smo bili vidno oštećeni. Njima je očigledno bio cilj da nas vrate na četvrtu poziciju. Ovom takmičenju smo pristupili veoma ozbijno i želimo da i sama završnica bude ozbiljna na svim nivoima", apelovao je Petković.

Od svog cilja, osvajanja šampionske titule, u Slaviji ne odustaju, a uzdaju se i u to da će rukovdostvo lige stati iza svojih, ranije datih riječi, i da će bitka za titulu voditi kroz plej-of.

"Mi se nadamo da neće doći do promjena propozicija u posljednjem momentu i da će organizator lige ostati fer i korektan. Tako bismo dobili priliku da se borimo za šampionsku titulu, a to je naš cilj u ovoj sezoni", zaključio je Petković.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()