Predstavljeni dresovi u kojima će mladi odbojkaši iz RS nastupiti na EP

Prvenstvo će se održati od 21. do 25. maja u Trebinju

18.05.2023. 14:01
  • Podijeli:
Dresovi Odbojkasi RS4-6466130e5b440.webp Foto: EP Trebinje

Reprezantacije Republike Srpske za djevojke i mladiće do 18 godina biće domaćini na Otvorenom evropskom prvenstvu u odbojci za učenike i učenice koje će se od 21. do 25. maja održati u Trebinju.

Na ovom prvenstvu će učestvovati preko 200 takmičara iz 15 reprezentacija, a među njima će biti i mladi reprezentativci Republike Srpske.

Pogledajte kako će izgledati njihovi dresovi:

Sportski direktor takmičenja Gorica Bilak-Moconja je ranije izjavila da je sve spremno za početak takmičenja.

"Predano smo radili mjesecima, kako bismo sve doveli do savršenstva i ponosno mogu reći da smo spremni. Zahvalni smo na podršci Evropskoj federaciji školskog sporta, na čelu sa Željkom Tanaskovićem, kao i predsjedniku i Vladi Republike Srpske, Gradu Trebinju i svim ostalim sponzorima koji su zaslužni što smo obezbijedili vrhunske uslove za takmičenje" - rekla Bilak - Moconja.

Republika Srpska je zbog dobre organizacije školskog sporta preko Malih olimpijskih igara prepoznaza od strane Evropske federacije za školski sport. Predsjednik ove federeacije je Željko Tanasković, legenda srpske odbojke.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()