Može i bez Boškovićeve: Srbija lako otpisala Kazahstan

Bilećanka je sa klupe bodrila saigračice koje su odradile malo jači trening, dozvolivši protivniku da osvoji svega 40 poena

30.09.2022. 14:14
  • Podijeli:
Bojana Milenković_FIVB-1664540088879.webp Foto: FIVB

Odbojkašice Srbije u četvrtom kolu Svjetskog prvenstva upisale su i četvrtu pobjedu.

Nakon Kanade, Bugarske i Njemačke planetarne šampionke su na pleća bacile i Kazahstan sa maksimalnih 3:0 (25:13, 25:17, 25:10).

Činjenica da rival nije dorastao Plavim gracijama dala je luksuz selektoru Danijeleu Santareliju da odmori najbolju igračicu Tijanu Bošković, ali i Bianku Bušu i Jovanu Stevanović koji su iznijeli velik teret u prve tri runde.

Bilećanka je sa klupe bodrila saigračice koje su odradile malo jači trening, dozvolivši protivniku da osvoji svega 40 poena.

Pitanje pobjednika nije se postavljalo nijednog trenutka, Maja Aleksić, Mina Popović, Brankica Mihajlović, Bojana Milenković, Sara Lozo i ekipa svo vrijeme su držale konce igre u svojim rukama, napravivši lijepu uvertiru pred sutrašnji veliki derbi protiv Sjedinjenih Država.

Aleksićeva je duel završila sa 13 poena, Popovićeva i Mihajlovićeva "brojale" su do 12, Milenkovićeva do 11, Lozo do devet...

Na drugoj strani, Tatjana Nikitina upisala je 13 poena i bila jedina dvocifrena kod poraženih.

Standings provided by SofaScore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()