Mihajlovićeva: Obožavam reprezentaciju, sve ide po planu

"Srećne smo i zadovoljne. Ipak je prva utakmica, trebalo nam je vremena da se priviknemo. Dobro je krenulo, sve ide po planu"

25.09.2022. 23:23
  • Podijeli:
Odbojkašice Srbije SP_FIVB-1664139113035.webp Foto: FIVB

Povratnica u reprezentaciju Srbije Brankica Mihajlović nije skrivala oduševljenje startnom pobjedom na Svjetskom prvenstvu protiv Kanade.

Plave Gracije su u laganom ritmu ostvarile maksimalan trijumf te su na najbolji mogući način počele odbranu trona.

Brčanka se dugo mučila sa povredom, u posljednjim akcijama nedostajao je njen doprinos, a nakon večerašnjeg izdanja zadovoljan može biti i selektor Danijele Santoreli.

Jer, iskusni primač je upisao 10 poena, svih 10 iz napada, podsjetivši na najbolja izdanja kada je sa Tijanom Bošković probijala bedem svakog rivala.

"Drago mi je da sam ponovo sa reprezentacijom. Obožavam da budem ovdje, ovu atmosferu. Nadam se da ću ja lično, ali i timski, da budem sve bolja i bolja. Srećne smo i zadovoljne. Ipak je prva utakmica, trebalo nam je vremena da se priviknemo. Dobro je krenulo, sve ide po planu. Sada smo koncentrisane na drugu utakmicu, sutra protiv Bugarske", izjavila je brčanska odbojkašica.

Katarina Lazović je konstataovala da jei premijera pokazala da Kanada može uvijek da iznenadi.

"Misliš da konstantno vodiš i da si u prednosti, a one se nekako vrate. Srećna sam što je uopšte počelo Svjetsko prvenstvo. Ushićeno smo čekali ovu prvu utakmicu, dobro je sve prošlo kako je planirano. Sutra nas očekuje Bugarska. One su igrale gustu utakmicu protiv Njemačke. Takvi mečevi su super za nastavak šampionata i sve ono što nas čeka", ocijenila je Lazovićeva.

Drugi test Srbije polaže sutra od 16 sati kada će sa druge strane mreže biti Bugarska.

Standings provided by SofaScore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()